Eiland retraite op Terschelling

“Ik ben de wind die over de zee blaast
Ik ben de golf van de Oceaan”
(Song of Amergin)

 

Drie oerkrachten van de natuur; het water, de aarde en de wind en hun samenspel in het tussengebied van de Wadden, vormen het décor van onze retraite. Gedragen door de energie van het eiland en Alban Elfed – “Het Licht van de Kust” laten we de vaste wal achter ons, om weer verbinding te maken met het mystieke pad van de druïderij. Het oude Gaelic gedicht over de Bard Amergin dat spreekt over de reis naar zijn ware thuis, zijn dromen en intuïtie volgend, vormt onze inspiratie. Het vertelt over zijn zielsverlangen en de kracht die hem dat geeft op zijn reis.
In dit weekend gaan we ons dieper verbinden met het landschap, de natuurwezens en de stem van de Andere Wereld. We gaan samen met gelijkgestemden op reis om te luisteren naar het lied van onze ziel.

Kijk je er naar uit om:

  • Te herbronnen en wezenlijk contact te maken met de meer dan menselijke, natuurlijke wereld.
  • Nieuwe manieren te leren om met het landschap en de stem van je ziel te communiceren.
  • Met heldere dromen en nieuwe inspiratie stappen te zetten op jouw pad.

Met de verhalen uit onze traditie en van het eiland, innerlijk reizen, muziek, rituelen en gesprekken met het land openen we de deur naar de wereld van Spirit binnen en buiten ons en komen we thuis bij onszelf en de Aarde. Het weekend is ook weer een heerlijke gelegenheid te hebben om ervaringen uit te wisselen met mede-druïden.

Datum 16-18 september 2022
We zijn te gast bij het prachtige centrum de Volkshogeschool op Terschelling. De kosten van het weekend bedragen € 295 ,- inclusief overnachtingen en maaltijden. Voor informatie kan je contact opnemen met: Corine Streefkerk: vandaalp@xs4all.nl of Marjorie Pennings: marjoree@planet.nl

Corine Streefkerk
Na een opleiding tot coach en diverse trainingen van internationale sjamanen, ben ik zelf workshops gaan geven en trance-reizen gaan verzorgen. Sinds 2007 ben ik aangesloten bij OBOD en heb ik diverse workshops gegeven over Keltische Mythologie. Het boekje “Het lied van de Merel” gebaseerd op het verhaal van Culhwch en Olwen komt hier uit voort. De afgelopen jaren ben ik ook intensief gaan werken met kristallen, kristallen schedels, klank en muziek. Onder de naam “SoundReflexion” geef ik, samen met mij partner Paul, klankconcerten en verdiepende Crystal Sound Healings.

Marjorie Pennings
Ik ben een bevlogen reiziger in deze en de andere wereld, inzichtbrenger en natuurliefhebber, opgeleid bij de Orde van Barden, Ovaten en Druïden in Engeland sinds 2000. Druïderij bracht mij op bijzondere krachtplekken in de wereld en ik ontving mijn inzichten van o.m. Philip Carr-Gomm, Thea Worthington en Bill Plotkin. Vanaf 2005 begeleid ik workshops en retraites over Rituelen & Meditatie, Het Levenswiel en Natuurwezens en ben ik mentor binnen de OBOD. Ik combineer mijn werk als bedrijfspsycholoog en mindfulnesstrainer met natuurbeheer en mijn creatieve hobbies.

Reacties zijn gesloten.