Nieuwe Barden Ontmoetingen Dag – The Bardic Experience

Beste nieuwe Bard,

Welkom!

De Nieuwe Barden Ontmoetingen Dag is er weer!

Paul, Marjolein en Nicole (drie Druïden) organiseren, speciaal voor nieuwe Barden, een laagdrempelige ontspannen dag in een kleine groep (van 5 – 8 Barden) om kennis met elkaar en met andere Barden te maken, maar ook om eventuele vragen die je hebt over je bardengraad te kunnen stellen. De dag zal verder in het teken staan van verhalen vertellen, het delen van ervaringen die je tot nu toe hebt en vooral genieten van ongedwongen samenzijn.

Graag nodigen wij jou uit om een dag met ons op ons eiland in de buurt van Maarssen door te brengen, samen met andere Barden. Samen genieten op een prachtige, inspirerende plek met gelijkgestemde fijne mensen. We hebben twee data gereserveerd waar je er één van kunt kiezen: zaterdag 22 april 2023 of zaterdag 29 april 2023 van 12.00 – 20.00 uur
Wat we van je willen vragen is om iets te eten (en te drinken) mee te brengen wat je bij voorkeur zelf hebt gemaakt. Hiermee draag je iets bij voor iedereen die die dag met ons daar is. Wij noemen dit een potluck.

Heb je zin om deel uit te maken van deze magische dag, mail dan naar Nicole: n.maessen@planet.nl
(graag met een cc aan Marjolein: rowantree@druiderij.nl)

Bijdrage voor deze dag: € 35,-.

Wij kijken er naar uit om je te ont-moeten!
Paul, Marjolein, Nicole

Reacties zijn gesloten.