OBOD-dag 2020 – Sharing Space – 20 september 2020

Rond de herfstevening organiseren we jaarlijks de OBOD-dag; een dag om samen te komen, elkaar te leren kennen of verder te kletsen, samen muziek te maken of stil te zijn, een vuurtje te stoken of een regendans uit te voeren, een workshop te geven of een tarot reading te krijgen, een ritueel te doen en vooral veel lol te hebben. Neem je familie of andere introducees mee.

Sharing Space

Het thema van dit jaar is sharing space. De ochtend staat in het teken van het bijeenkomen in de verschillende groves. ’s Middags kunnen mensen workshops volgen, elkaar beter leren kennen, muziek maken en er zal een vervolg zijn op het drakenverhaal dat vorig jaar ontkiemd is.

In deze sharing space zoeken we nog passende workshops. Voel je je aangesproken door het thema stuur dan een berichtje.

Praktische informatie

Datum: zondag 20 september 2020
Inloop vanaf 9:30, start programma om 10:00.
De kosten zijn E 15,- voor volwassenen en E 10,- voor kinderen.
Opgave voor 7 september via info@ommuurdetuin.nl

Wij zorgen voor koffie/thee en limo en op het terras is ook een biertje of wijntje verkrijgbaar.
Neem je eigen lunch mee en iets lekkers voor bij de koffie om te delen (bijv. koekjes, fruit).

Door de omstandigheden zullen we meer afstand moeten houden en is een deel van het programma niet overdekt mogelijk, dus neem kleding mee die bij het weer past. In de tuin zijn alle door de overheid voorgeschreven maatregelen van toepassing. Hou je hieraan om een veilige en gezonde omgeving voor iedereen te creëren. Er is wegwerpservies aanwezig, maar het is duurzamer om je eigen beker mee te brengen. Mondkapjes zijn niet verplicht maar wel fijn als je ze meebrengt voor het geval dat je dichter dan 1,5 m bij iemand wilt zijn.

Reacties zijn gesloten.