OBOD festival 2019

Een dag om te ontmoeten, je te spiegelen in groves, je te laten meevoeren in meditatie, te genieten van een potlucklunch, en ook om gewoon samen te zijn, of een korte workshop te volgen, en mee te doen aan herfstritueel en natuurlijk met veel gezelligheid.

Datum en locatie

Deze ontmoetingsdag vindt plaats op 22 september 2019 in de Ommuurde tuin in Renkum. Klik hier voor het adres >>>

Programma

We starten de dag om 9.30 en eindigen de dag om 17:30. Er zal een openings- en sluitingsritueel zijn, en tevens gaan we wel in groves uiteen. Er is een heerlijke potluck tussen de middag (breng iets mee voor jezelf en een ander), waarbij we gezellig uitgebreid kunnen eten, praten en lachen zolang we willen. We vinden het leuk als er spontaan muziek ontstaat. We vinden het leuk als er spontaan een verhaal ontstaat. Na de lunch worden er enkele workshops aangeboden waar je aan mee kunt doen of blijf gewoon lekker door keuvelen. We vinden het mooi als de nieuwe leden, die nooit eerder bij een dergelijke bijeenkomst zijn geweest, worden betrokken in de groep en kunnen kennismaken met druidry en alles wat daarbij hoort.

Kosten

De bijdrage is € 12,50 voor een volwassene en € 7,50 per kind. Hierbij zijn koffie, thee en kruidkoek inbegrepen. Op het terras van de ommuurde tuin kun je ook andere consumpties kopen.

Meedoen en aanmelden

Vind je het leuk om deel uit te maken van deze dag? Meld je dan vóór 31 augustus aan via mail aan bij Esther Kuiler.

Vind je het leuk om deze dag (gedeeltelijk) mee te organiseren? Ook dan horen we het graag.

Reacties zijn gesloten.