OBOD Workshop Meditatie en Rituelen Najaar 2020

Dit najaar wordt de workshop Meditatie & Rituelen zowel in België als in Nederland verzorgd. Op zaterdag 19 september en zaterdag 17 oktober verzorgen Marjorie Pennings en Danny Dewulf de workshop ergens in België. Op twee zondagen in Zeist (NL)  ( 22 november en 13 december) verzorgen Henk & Marjorie deze door OBOD ontwikkelde workshop. In de workshop staat vooral doen en ervaren centraal. Deze workshop vormt een aanvulling op de Gwersi van de OBOD.  We nemen je mee op een reis langs oude wijsheid, nieuwe inzichten en ‘best practices’ rondom de technieken van meditatie en rituelen, zoals daar binnen OBOD mee gewerkt worden. Susan Henseler en Kate & Barry Reilly hebben de workshop zo opgebouwd, dat hij heel waardevol is voor beginnende barden maar zeker ook voor ovaten en druiden die gezamenlijk de jaarfeesten willen vieren of starten met een Seedgroup of Grove.

De eerste dag zal geheel in het teken van Meditatie staan. We introduceren verschillende technieken voor innerlijk werk. We combineren diverse Oosterse en Westerse technieken tot een krachtige, inspirerende hedendaagse druïden benadering. Onderwerpen die aan bod komen zijn; intentie en lichaamsgewaarzijn, ademhaling, lichtlichaam (lightbody), innerlijk reizen, gidsen en innerlijke wezens.

Op de tweede dag maken we kennis met de manier waarop een ritueel onszelf beïnvloedt en onze creativiteit versterkt. We ervaren hoe rituelen ons in verbinding brengen met de andere werelden en de magie van de heilige tijd en ruimte. Thema’s die aan bod komen zijn; intentie, het centrum en de cirkel, poorten en het aanroepen van de windrichtingen. Ter afsluiting van deze dag geven we samen een ritueel vorm. 

Meer informatie vind je hier of meld je aan via dit formulier.

Reacties zijn gesloten.