Verder leren

Naast de opleiding zijn er aanvullende educatief materiaal in de vorm van boeken, audio’s, retraites en allerlei activiteiten zoals workshops en kampen, waarmee je druïderij in je leven kunt brengen. Zie ‘Activiteiten’ >>> Hieronder staan vier voorbeelden.

Training Rituelen en meditatie

Om het jaar vindt er een basisworkshop ‘Rituelen en meditatie’ plaats. In deze workshop kun je datgene wat je hebt geleerd in de praktijk brengen onder leiding van ervaren tutoren. Zodra hij gepland is, zie je hem terug in het overzicht activiteiten, de nieuwsbrief en dergelijke.

Engelstalige online training Celebranten

Als celebrant faciliteer en leidt rituelen. Je ontwerpt, organiseert en verzorgt het ritueel in nauw overleg met de persoon die om het ritueel vraagt heeft. Het kan gaan om een huwelijk, een uitvaart of een andere overgangsrite. Er zijn twee online trainingen die je een goede start geven als celebrant. Elke training bestaat uit zes lessen die uit teksten, audio- en videomateriaal bestaan. Je kunt contact opnemen met een tutor en discussiëren over de stof. Je krijgt na succesvolle afronding een certificaat.
Meer informatie vind je op Engelstalige site >>>

Het ‘Healing Network’ en de ‘Druid College of Healing’

De orde heeft een heling netwerk waar ieder lid deel van uit kan maken. Het werkt als een forum voor leden die geïnteresseerd zijn in heling. De leden van de ‘Druid College of Healing’ kunnen trainingen en retraites rond heling aanbieden.

Bibliotheek

Op de pagina ‘Boekenoverzicht’ staan Nederlands en Engelstalige boeken over druïderij en aanverwante onderwerpen. Op de Engelse website is een item ‘Library’ waar je van alles online kunt inzien.

Reacties zijn gesloten.