Starten met de opleiding

Wat leuk dat je wilt starten met de bardenopleiding. Je hebt drie opties: de Nederlandstalige bardenopleiding in print, de combi-bardenopleiding (print NL en online EN) en de Engelstalige online versie.

Bardenopleiding in print
Als je deze optie kiest, bestel je de Nederlandstalige gedrukte versie van de Bardenopleiding en ontvang je een jaar lang elke maand een pakket van ons.

Je ontvangt in dat jaar 48 lessen, de zogenaamde Gwersu, en extra boekjes zoals de Sacred Grove, de bardenhandleiding, het rituelenboek en acht jaarfeestboekjes. Je krijgt ook elke maand een exemplaar van het online Engelstalige magazine Touchstone en je kunt je (nu al) gratis inschrijven voor de Nederlandstalige Dryade. 

Wij bieden je tijdens de opleiding een Nederlandse mentor aan.

De kosten voor de opleiding zijn eenmalig € 320. Je kunt ook kiezen voor maandelijkse betalingen van 12 x € 29 (samen € 348). Wil je samen met je partner de opleiding volgen? Dan doe je samen met de Gwersu. Je partner hoeft daarom niet het volle bedrag te betalen om ook lid te worden en een eigen mentor aan te kunnen vragen.

BESTEL DE BARDENOPLEIDING IN PRINT

 

De combi-bardenopleiding
Als je deze optie kiest, bestel je de bovenstaande Nederlandstalige bardenopleiding in print én de Engelstalige online versie met audiobestanden.
Je krijgt maandelijks toegang tot dezelfde Engelstalige lessen (modules) als de Nederlandse gedrukte lessen die je ontvangt. Daarnaast, en dit is het grote verschil, kun je allerlei audio- en videobestanden beluisteren en bekijken.

De kosten voor de opleiding zijn eenmalig € 440. Je kunt ook kiezen voor maandelijkse betalingen van 12 x € 40 (samen € 480). Wil je samen met je partner de opleiding volgen? Dan doe je samen met de Gwersu. Je partner hoeft daarom niet het volle bedrag te betalen om ook lid te worden en een eigen mentor aan te kunnen vragen.

BESTEL COMBI-OPLEIDING (PRINT EN ONLINE)
 

Engelse versie van de bardenopleiding

Geef je de voorkeur aan de originele Engelstalige bardenopleiding, dan kun je terecht op de Engelse website. Je moet het Engels wel redelijk goed beheersen voor die versie.  Klik hier >>>

 

Reacties zijn gesloten.